DO POČETKA JOŠ

00

dana


00

sati


00

minuta


00

sekundi


O FESTIVALU

5

DANA

bogatog programa - niz glazbenih, kulturnih, sportskih, edukativnih i zabavnih događanja u kojima se nalazi ponešto za svakoga

9

IZVOĐAČA

koji će vas svojim nastupima rasplesati, nasmijati, zabaviti i stvoriti trajne uspomene

20

AKTIVNOSTI

koje obogaćuju vaše slobodno vrijeme i nikog ne ostavljaju ravnodušnim

BEZBROJ

DOBRIH EMOCIJA

 

PROGRAM

12:00 – 19:00 - Koncertualni postav – Goran Šoštarić | Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Lepoglava

Izložba koja nagovješta jedan potpuno novi umjetnički pravac – koncertualnu umjetnost. Djelo je čovjeka porijeklom iz Lepoglave čija je priča kao iz hollywoodskih filmova – profesionalno policijski detektiv koji se bori protiv kriminala, a u slobodno vrijeme umjetnik koji u svom stvaralaštvu povezuje dvije umjetnosti – glazbu i izradu skulptura. Ljubav prema glazbi od pjesme i nota pronašla je put do opipljivog, a njegovi su eksponati posebni po tome što ih čine restaurirani i/ili reciklirani stari glazbeni instrumenti koje ovaj umjetnik vraća u život na sebi svojstven način.

„U umjetnosti i glazbi uvijek moraš imati nešto novo za reći, odnosno biti sposoban producirati neku kritiku kod promatrača ili slušača.“

Izložba će biti postavljena čak dva dana ovogodišnjeg Jailhouse festivala te ju je moguće pogledati u radno vrijeme Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Lepoglava.

17:00 - Quiz night | Tawan, TKIC

 Klasična, tradicionalna aktivnost na Jailhouse festivalu koja zahtjeva naprezanje moždanih vijuga, ali i njihovu otvorenost za upijanje novih podataka, informacija i znanja. Deset kategorija po deset pitanja daju svakom priliku za dokazivanjem i nadmetanjem, ali zahtijevaju i raznovrsne ekipe koje svojim znanjima mogu pokriti najrazličitija područja. Kad se u cijelu ovu priču doda i neizostavna (besplatna) all you can drink sangria, zabava te stjecanje novih poznanstava i prijateljstava zagarantirani su dio aktivnosti.

Za sudjelovanje na aktivnosti Quiz night potrebna je prethodna online PRIJAVA.

Prijave se primaju do popunjenja mjesta (10).

17:00 – 19:00 - Izložba „Militarija“ – P.A.S. Klub Lepoglava | Klupske prostorije P.A.S. kluba Lepoglava

Osim, kao što im samo ime govori, Paintballa, Airsofta i Survivala, ekipa iz P.A.S. kluba Lepoglava kontinuirano obogaćuje društveni život grada Lepoglave novim aktivnostima i sudjelovanjem na različitim događanjima. Sve su to podigli na još viši nivo uređenjem i preseljenjem u nove klupske prostorije koje se nalaze iza restorana „Ivančica“, u bivšoj ambulanti, gdje redovito izlažu raznovrsne eksponate povezane s vojnom tematikom. Ove su godine dio programa Jailhouse festivala, a izložbu je moguće posjetiti od 17:00 do 19:00 sati.

21:00 - X sessions – Nesho & Cholula | Gradski park Lepoglava, mala pozornica pored terase od CB Luna

Duo koji već neko vrijeme žari i pali u regiji, a svakim su nastupom sve bolji i sadržajniji. Napokon pod svjetlima pozornice Jailhouse festivala kao savršeni uvod u ono što nas očekuje na ovogodišnjem Jailhouse festivalu. Najbolje od elektronske glazbe neće biti osvježenje već zagrijavanje atmosfere, a naša će se tijela, bez obzira na ljetne vrućine, sasvim sigurno početi gibati uz hitove koji nas očekuju.

08:00 – 15:00 - Koncertualni postav – Goran Šoštarić | Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Lepoglava

Izložba koja nagovješta jedan potpuno novi umjetnički pravac – koncertualnu umjetnost. Djelo je čovjeka porijeklom iz Lepoglave čija je priča kao iz hollywoodskih filmova – profesionalno policijski detektiv koji se bori protiv kriminala, a u slobodno vrijeme umjetnik koji u svom stvaralaštvu povezuje dvije umjetnosti – glazbu i izradu skulptura. Ljubav prema glazbi od pjesme i nota pronašla je put do opipljivog, a njegovi su eksponati posebni po tome što ih čine restaurirani i/ili reciklirani stari glazbeni instrumenti koje ovaj umjetnik vraća u život na sebi svojstven način.

„U umjetnosti i glazbi uvijek moraš imati nešto novo za reći, odnosno biti sposoban producirati neku kritiku kod promatrača ili slušača.“

Izložba će biti postavljena čak dva dana ovogodišnjeg Jailhouse festivala te ju je moguće pogledati u radno vrijeme Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Lepoglava.

17:00 - Art & wine | Gradski park Lepoglava

Svi smo mi umjetnici na sebi svojstven način, u nekom svom području, u svome svijetu. Ako još niste isprobali ovaj koncept, sada je pravo vrijeme da to učinite. Riječ je o aktivnosti u kojoj se bavimo zabavnim slikarstvom uz vodstvo domaćeg umjetnika Željka Ježeka koji nas vodi korak po korak, potez po potez, nijansu po nijansu, do našeg pravog umjetničkog djela. Ono što je posebno kod ove aktivnosti jest da sve to radimo uz čašu kvalitetnog domaćeg vina koje će sasvim sigurno stvoriti opuštenu, pozitivnu i zabavnu atmosferu.

„Svaki umjetnik je na početku bio amater.“ - Ralph Waldo Emerson

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno - vino, platno, boje, kistovi i sve ostalo što vam je potrebno za ovu aktivnost osigurano je od strane organizatora, a slika koju ćete izraditi ostaje vam za uspomenu.

Na vama je samo da nam se pridružite i otkrijete umjetnika u sebi (ako već niste).

Za aktivnost je potrebna prethodna PRIJAVA.

Kontakt osoba za aktivnost: Sara Bratković, +385 99 5020 371

18:30 - Jail Nogač 3 na 3 | Košarkaško igralište, gradski park Lepoglava

Nogomet kao što drži posebno mjesto u srcima mnogih navijača diljem svijeta, tako drži posebno mjesto i na Jailhouse festivalu i dio je naše novije tradicije. No ne samo da je posebna za Festival, aktivnost je posebna sama po sebi. Jail Nogač 3 na 3 ulična je verzija najvažnije sporedne stvari na svijetu kakvu nećete vidjeti bilo gdje.

Igra se na užarenom ljetnom asfaltu s po 3 igrača sa svake strane, a koji napadaju mini golove protivničke ekipe.

Zbog visokih ljetnih temperatura aktivnost počinje kasno poslijepodne i traje do sitnih noćnih sati, ali žara borbe, natjecateljskog duha, vrhunskih poteza i glasne publike nikad ne nedostaje.

Prijavljuju se 3-4 igrača po ekipi, kotizacija za ekipu iznosi 160 kn te ulazi u nagradni fond, a za svakog je igrača osigurana i majica te osvježenje.

Prijaviti se možeš OVDJE ili na licu mjesta do 18 sati.

Kontakt osoba za Jail Nogač 3 na 3: Tomica Bačak, +385 99 8739 508

14:00 - Nogometni biljar & pikado | Gradski park Lepoglava

Gotovo svake godine naši vrijedni volonteri, osim što organiziraju i provode čitav Festival, pripremaju i poneku aktivnost iz „kućne radinosti“. Ove godine spajaju nešto naizgled nespojivo, nešto na što mnogi od nas nikad ne bi ni pomislili – nogomet i biljar. Iz samog naziva već je sve više manje jasno. Primjenjuju se pravila klasičnog biljara samo što su nam umjesto kugli i štapova rekviziti nogometne lopte i noge.

Da igra bude što zanimljivija igrat će se u parovima, sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možeš OVDJE ili na licu mjesta do 13:30 sati.

Iako će nam sasvim sigurno biti i više nego zabavno, kako bismo skratili vrijeme čekanja i zabavu podigli na višu razinu, paralelno ćeš se moći okušati u malo drugačijoj, većoj verziji popularnog pikada. Radi se o „napuhancu“ na kojeg se bacaju rekviziti na čičak. Izazovno, zanimljivo i zabavno za bezbrižno poslijepodne za sve uzraste.

18:30 - Jail Hakl 3 na 3 | Košarkaško igralište, gradski park Lepoglava

Neizostavni i nezaobilazni dio Jailhouse festivala koji je postao ljetna lepoglavska tradicija i prije nego je na scenu stigao magNUM pa nakon njega i Jailhouse. Nakon 20 godina, Hakl je i dalje tu, ali jači nego ikad, posebice kad se u organizaciji stvori sinergija u lokalnoj zajednici, suradnja s Košarkaškim klubom Lepoglava i inicijativom građana Mindset Lepoglava.

Patike se spremaju za užarenu podlogu, lopta se ne odvaja od ruku, a stare/nove ekipe spremne su za najjači ljetni turnir u uličnoj košarci u okolici.

Prijavljuju se ekipe od 3-4 igrača, kotizacija po ekipi iznosi 160 kn, a cijeli iznos kotizacije ulazi u nagradni fond. Uz to, za svakog je igrača spremno osvježenje i majica.

Svoju ekipu prijavi OVDJE ili na licu mjesta do 18 sati.

Kontakt osoba za Jail Hakl 3 na 3: David Paska, +385 92 1847 381

09:00 - Jail Odbojka 3 na 3 | Igralište za odbojku na pijesku, SRC Lepoglava

Otkako je sređeno igralište za odbojku na pijesku u Lepoglavi, Jailhouse je teško zamisliti bez jednog ovakvog turnira. Podsjeća to na neka stara dobra vremena kad smo dobili loptu, a nakon toga uslijedila je igra sve dok ta lopta nije iskorištena do maksimuma, a nekad ni to nije značilo da ćemo prestati. Ono što je još bitnije je da se ekipa zaljubljenika u ovaj sport svake godine pred sezonu okuplja, naravno volonterski, i uređuje igralište i teren oko njega kako bi ga svi zainteresirani mogli koristiti.

Za turnir Jail Odbojka 3 na 3 prijavljuju se ekipe od 3-4 igrača pri čemu u ekipi obavezno mora biti barem jedna osoba ženskog spola. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kn, a prijaviti se možeš OVDJE ili na licu mjesta do vremena početka turnira.

Kontakt osoba za Jail Odobojka 3 na 3: Sara Bratković, +385 99 5020 371

14:00 - Queen's Gambit | Gradski park Lepoglava

Queen's gambit ili u prijevodu na hrv. Damin gambit, osim što je knjiga autora Waltera Tevisa i planetarno popularna istoimena serija snimljena po knjizi, ujedno je i naziv za šahovski potez koji označava specifičan način otvaranja igre.

Za ovogodišnji Jailhouse udružili smo snage sa Šahovskim klubom Lepoglava i pripremili šah na malo drugačiji, veći način. Zahvaljujući klubu, za Jailhouse su spremne velike figure i šah na otvorenom koji će biti otvoren za sve zainteresirane, bili amateri, profesionalnci ili pak znatiželjni promatrači.

15:30 - Nika Ilčić – Meet & Greet | Gradski park Lepoglava

Živimo u digitalnom vremenu u kojimem se tehnologija razvija iz mjeseca u mjesec, dana u dan, ma čak i sata u sat. Online svijet postaje svijet za sebe, prostor u kojem polako provodimo većinu svog vremena, posebice mlađe generacije. To je prostor koji ne poznaje granice, koji nam omogućuje da se informiramo, da učimo, da komuniciramo, ali i da dijelimo dio ili cijeloga sebe s čitavim svijetom, iz udobnosti svog naslonjača.

Neki će u tome prepoznati i zgrabiti priliku za uspjeh i zato kad spominjemo ime Nika Ilčić mnogi će od vas znati točno tko je ona, čime se bavi i zašto je bitna.

Po prvi put na Jailhouse festivalu družimo se s youtubericom, poznatom online ličnočću, influencericom, ali i osobom koja je izdala knjigu upravo na te teme. A kad je već prvi put, onda neka bude kako spada.

S Nikom se na ovogodišnjem Festivalu družimo čak dva dana. U nedjelju nam je na rasporedu „Meet & Greet“ u sklopu kojeg se s Nikom upoznajemo i družimo kroz čitav dan. Svi zainteresirani su i više nego dobrodošli!

19:00 - Dodger Artfool & The Vipers | Gradski park Lepoglava, glavna pozornica

Glazba i koncerti od samih začetaka Jailhouse festivala čine jedno od središnjih događanja bogatog programa. Ono najslađe je kad upravo Jailhouse bude jedan djelić puta nekog izvođača, nekog benda, do bogate i uspješne karijere.

No kad poslušate bend Dodger Artfool & The Vipers pomislit ćete ma o čemu ovi pričaju? Ovo mora da već je uspješan bend s bogatom karijerom.

Prvi staju na pozornicu bogate koncertne večeri na Jailhouse festivalu, ali oni neće samo probiti led, oni će ga rastopiti.

20:00 - Elusive Mind | Gradski park Lepoglava, glavna pozornica

 Ako ćemo Jailhouse gledati kao podlogu za razvoj i odskočnu dasku bendova u usponu, onda ćemo Elusive Mind gledati kao potvrdu da je Jailhouse stvarno dosegnuo visoke razine. Drugi nam u koncertnoj večeri na pozornicu dolazi bend koji više ne treba posebno predstavljanje, bend koji bi već sad i sam mogao biti headliner.

Nakon što smo se probili i rastopili led, vrijeme je da počnemo paliti pozornicu.

Uz Elusive Mind, Jailhouse polako gori!

21:00 - COTA G4 | Gradski park Lepoglava, glavna pozornica

Spremite se za pravu koncertnu poslasticu jer ovaj bend već neko vrijeme zasluženo uživa veliku popularnost, a nedavno su izbacili i novi spot za autorsku pjesmu „Noć ukradi za nas“.

COTA G4 peteročlani je bend u čijim se redovima našao i domaći dečko iz Lepoglave Filip Pek, koji s nestrpljenjem čeka nastup pred svojom, domaćom publikom!

S glavnih pozornica diljem Hrvatske i jedne od najpoznatijih televizijskih pozornica u Hrvata – Supertalenta, stižu na pozornicu Jailhouse festivala. U nedjelju, 14. 08., Jailhouse gori!

23:00 - Vatrogasci | Gradski park Lepoglava, glavna pozornica

Munje i gromovi, poplave i požari, našem selu ništa ne mogu, jer vatrogasac Mirko uvijek budno pazi, u vatrogasnoj kući se nalazi. Mogli bi i dalje, ali zar je nakon ovih stihova nekom još uvijek potrebno predstavljanje ovog benda?

Prepoznati i popularni među starom i mladom populacijom diljem regije, headliner ovogodišnjeg Jailhouse festivala, dame i gospodo – Vatrogasci!

Nemojte misliti da su oni ovdje došli nešto ugasitit – rasplamsat će vatru koja gori na pozornici Jailhouse festivala i ispred nje, raspjevati i rasplesati publiku mnogobrojnim prepoznatljivim melodijama i bez sumnje zabaviti sve prisutne!

Zatvaraju koncertnu nedjelju, ali do maksimuma otvaraju naše glasnice!

15:00 - Kiki Town | Gradski park Lepoglava

Kad se već svi dobro zabavljamo, moramo ostaviti prostora i za naše najmlađe, naše kikiće. Iako su dobrodošli na sve naše aktivnosti u pratnji skrbnika, ovo će biti mjesto samo za njih, mjesto na kojem ih nitko ne može smetati.

Bajkovit prostor za klince u našim glavama izgleda ovako – napuhanci od kojih se klinci neće odvajati uz bogatstvo slatkiša (bombona, šećerne vune i sl.) koji će održavati njihovu energiju kroz čitavo poslijepodne.

Vrata Kiki Towna otvaraju se u 15 sati i traju gotovo cijeli dan, do kad se klinci ne izmore!

15:00 - Nika Ilčić – Tajna mog uspjeha | Gradski park Lepoglava, mala pozornica pored terase CB Luna

Nastavak druženja sa svestranom mladom djevojkom koja će nam pričati o svom putu, tajni  uspjeha što je ujedno i naziv njene knjige, životu u online okruženju i kako joj to uspijeva, izazovima i kako se s njima nosi i mnogim drugim zanimljivim temama koje nas sasvim sigurno mnoge itekako zanimaju.

Uz slušanje zanimljivog predavanja i mogućnosti sudjelovanja u raspravi, moći ćete se osvježiti na terasi CB Luna Lepoglava koja će biti postavljena i otvorena za vrijeme Jailhouse festivala.

18:00 - Dorian Varović – Acoustic sessions | Gradski park Lepoglava, mala pozornica pored terase CB Luna

Glazba je zvonka radost, a glazbu za gotovo svako uho imamo nigdje drugdje nego na Jailhouse festivalu. Jedan od nas, domaći dečko Dorian Varović, na maloj će pozornici ovogodišnjeg Jailhouse festivala pokazati i izvesti širok raspon pjesama iz svog repertoara, među kojima će se sasvim sigurno naći i njegova autorska od čijeg objavljivanja teče, vjerovali ili ne, već druga godina. Vrijeme brzo prolazi kad si u dobrom društvu.

A u dobrom društvu ćete sasvim sigurno biti uz Doriana Varovića i osvježenja koja će biti dostupna kontinuirano u sklopu Jailhouse festivala.

21:00 - Jan Kerekeš stand up show „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“ | Gradski park Lepoglava, glavna pozornica

Jedna od naljepših, najvedrijih i naravno, najzabavnijih tradicija i priča Jailhouse festivala je, dakako, Kerekesh teatar. Ponekad je njihov rad teško popratiti zbog količine suludo dobrih stvari na kojima rade, a nešto potpuno novo je i stand up show Jana Kerekeša koji će u sklopu Jailhouse festivala izvesti premijerno u Lepoglavi.

Jan na Jailhouse stiže nabrijan i poziva nas sve da mu se pridružimo u istom takvom tonu jer na Jail samo takvi, nabrijani dolaze.

Možda da ponesete i tablete protiv bolova jer se očekuje pomalo pretjerana doza smijeha, smijeha do suza i boli.

22:30 - Navodnooslobodilački cirkus | Gradski park Lepoglava

Za kraj – spektakl. Teško je drugačije opisati nešto čiji sam naziv već govori da možemo očekivati neočekivano. Festival zaključujemo kako ga i započinjemo, kako provodimo svaki dan... Kako siješ tako ćeš i žeti, rekli bi mudri. A mi sijemo ljubav, zajedništvo, pozitivu, smijeh, zabavu, ples, pjesmu, prijateljstvo.

Festival ćemo zatvoriti u točno takvom tonu, u taj recept ubaciti dozu spektakla, a zatim vas sve lijepo pozdraviti, zaželjeti laku noć i nadati se da ćemo se ponovno sresti već dogodine i nastaviti pisati ovu lijepu lepoglavsku ljetnu priču.

IZVOĐAČI

Nesho-&-Cholula

Nesho & Cholula


Dinamični duo iz Ivanca za koji ne znaš kad su bolji, ako nastupaju zasebno ili u tandemu. Posljednjih nekoliko godina aktivni su na lokalnoj i regionalnoj sceni gdje se nastupi samo nižu, a 2019. godina će dugo biti zapamćena kao prva godina kad je Nesho nastupio na Ultra Europe festivalu, jednom od najpoznatijih festivala elektronske glazbe u svijetu. Također, jedni su od pokretača X music festivala u Ivancu, prvog takvog lokalnog događanja od kad pamtimo. Iako su na sceni svega nekoliko godina, mora se priznati da su im repertoar, a čini se i karijera, već poprilični bogati.
Nika-Ilčić

Nika Ilčić


Mnogobrojnim pratiteljima još poznata i kao xfabniksx ili nedaj.se.nikka, jedna je od najpoznatijih aktivnih influencerica na domaćoj sceni. Održava profile i stvara sadržaj za različite društvene mreže, a o njenoj popularnosti svjedoče i sljedeće brojke:
Youtube – 266K pretplatnika
Instagram – 179K pratitelja
TikTok – 226K pratitelja
Njen sadržaj varira od zabavnog i duhovitog do onog malo ozbiljnijeg i informativnije karaktera, a naći će se tu i razni skečevi, izazovi, makeup videi, storytimeovi, recenzije, itd.
Elusive-mind

Elusive Mind


Metal bend iz Varaždina nastao početkom 2018. godine. Generalna kategorizacija žanra glazbe koju sviraju je heavy/alternative metal, ali u njihovim pjesmama prelijeva se i mnogo elemenata iz svakakvih drugih žanrova glazbe što ih čini svestranim i privlačnim različitim vrstama publike. U repertoaru imaju čak 10 autorskih pjesama sa svog konceptualnog albuma Origins, a na to dodaju još i obrade prepoznatljivih hitova popularnih bendova kao što su Blue Oyster Cult, Black Sabbath, Alice in Chains, Deep Purple I mnogih drugih. P.s., najavljuje se i skora objava albuma... Želiš znati kako zvuče prije nego stignu na našu pozornicu? Poslušaj ih OVDJE.
Dodger-Artfool-&-The-Vipers

Dodger Artfool & The Vipers


Dodger Artfool & The Vipers Alternativni je rock bend iz Varaždina, nastao u kolovozu 2020. godine. Bend predstavlja nastavak kantautorskog rada Dominika Markovinovića (aka. Dodger Artfool) koji upoznaje nekolicinu glazbenih istomišljenika iz nekoliko ostalih varaždinskih bendova (Drone hunter, fakin lajsne, Sten mol, Youngsters). Nastankom benda, potpuno se mijenja zvuk pjesama koje su nastajale godinama unazad u akustičnom aranžmanu. U travnju 2021. godine, bend ulazi u Penthouse studio kako bi snimio svoja prva dva singla "Hvala ti Ameriko" i "Kao da". Prvi nastup benda bio je u atriju knjižnice u Varaždinu povodom snimanja session-a "skrivene točke" te nekoliko dana nakon toga snimaju svoj prvi video spot za pjesmu "Hvala ti Ameriko". Ako još kojim slučajem nisi, poslušaj ih OVDJE.
COTA-G4

COTA G4


Daruvarski peteročlani rock bend koji datira još iz davne 1998. godine, a među čijim se članovima našao i jedan Lepoglavčan. U svom repertoaru imaju niz autorskih pjesama, čak 3 albuma, ugovor s producentskom kućom Dallas records, nagradu The Akademia Music Awards za najbolji rock album za siječanj 2018. godine (album Entropia). Nakon 4 godine tišine, u travnju 2018. održavaju prvi koncert u Zagrebu s ciljem promocije novog albuma, a čime najavljuju i povratak na rock scenu. Povratak na scenu dodatno su pojačali sudjelovanjem na najpoznatijem talen showu u Hrvata – Supertalentu, u kojem su izborili plasman u polufinale i live nastup u kojem je cijela Hrvatska imala priliku vidjeti o kakvoj se kvaliteti radi! Za sve one koji ih još nisu čuli ili one koji sam malo žele uživati u kvalitetnim domaćim rock izvedbama – kliknite OVDJE.
Vatrogasci

Vatrogasci


Pravit ćemo se da je ovom bendu potrebno dodatno predstavljanje. Vatrogasci su hrvatski glazbeni sastav u čijem se bogatom repertoaru, vjerovali vi to ili ne, može naći gotovo svaki žanr glazbe kojeg možete zamisliti. Najpoznatiji su po obradama pjesama raznih autora koje samo na sebi svojstven način pretvaraju u parodije te bezvremenske hitove, ali nerijetko se od njih mogu čuti i autorske pjesme. Upravo takva je i pjesma po kojoj su Vatrogasci dobili ime – Vatrogasac Mirko. Prva je to njihova pjesma, a vjerujemo i najpopularnija iz njihova stvarno svestranog repertoara. Publiku Jailhouse festivala raspametit će brojnim hitovima poput Ritam iza denser, Mirahkul, Samo zbog litre, Draga moja konobarice, Rokenrol star i mnogim drugim.
Dorian-Varović

Dorian Varović


Mladi je glazbenik i student kineziologije iz Lepoglave koji nas redovito oduševljava svojim nastupima i obradama popularnih hitova iz različitih glazbenih žanrova. Uz obrade, Dorian je 2020. objavi svoj debi single „Stand“ koji je svojevrsna najava duge i uspješne karijere kakvu mu svi priželjkujemo. Dorian je i redoviti heroj ulice na Špancirfestu u Varaždinu, posebnom programu koji omogućava talentiranim glazbenicima, performerima, glumcima, plesačima i ostalim izvođačima da zavladaju svojim malim, ali vrijednim dijelom ulice ili trga u varaždinskoj povijesnoj jezgri te pokažu svoju kreativnost pred mnogobrojnom publikom posjetitelja jednog od najvećih hrvatskih festivala. Na Jailhouse festivalu Dorian će ove godine nastupiti već po drugi puta.
Jan-Kerekeš

Jan Kerekeš


Ako krenemo nabrajati čime se sve bavi i za što je sve zaslužan, ova web stranica bit će nam premalo. Publici Jailhouse festivala, ali i publici u cijeloj Republici Hrvatskoj i više nego dovoljno poznat, bilo da je riječ o glumi ili glazbi. Jedan je od osnivača te umjetnički voditelj popularnog „Kerekesh Teatra“, televizijski i kazališni glumac, glazbenik, višestruko nagrađivan za svoj rad, a od nedavno i stand up komičar te kao takav stiže u Lepoglavu, na Jailhouse festival. Stand up show „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“ s kojim stiže na Jailhouse karakterizira Janov tekst, režija i mikrofon, a premijerno je izveden prije tek nekoliko mjeseci, u ožujku ove godine.
Novooslobodilački-cirkus

Navodnooslobodilački cirkus


Iz Zagreba stižu relativno novopečeni, od ljeta blago zapečeni, zauvijek mladi cirkuski kolektiv zvan Navodnooslobodilački cirkus. Za ovu prigodu pripremili su tri solo točke, tri različite discipline, dvije zračne, a jedna vatrena. Vidimo se po prvi puta u Lepoglavi!

SPONZORI I DONATORI

KONTAKT

DRUŠTVENE MREŽE